Kategori : Kayseri

KAYMEK’ten “Engellilerin Hakları “ Programı

KAYMEK’ten “Engellilerin Hakları “ Programı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Meslek Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ‘Engellilerin Hakları’ adlı bir program düzenledi. Programa Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk katıldı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KARDEŞ ŞEHİR ARTUKLU’DA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KARDEŞ ŞEHİR ARTUKLU’DA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kardeş şehir oldukları Mardin’in Artuklu ilçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç, Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ile de görüştü.

TEŞEKKÜRLER MELİKGAZİLİLER!

TEŞEKKÜRLER MELİKGAZİLİLER!

Melikgazi Belediye Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, 1 Kasım ile 02 Aralık tarihleri arasında yatırılan emlak vergisi ikinci taksitlerini yatıran mükelleflere teşekkür etti.

“PASTIRMA KAYSERİ’DE YENİR”

“PASTIRMA KAYSERİ’DE YENİR”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, zaman zaman pastırma, sucuk ya da mantıyla ilgili farklı illerin isminin telaffuz edilmesi üzerine yaptığı açıklamada bu üç lezzetin anavatanının Kayseri olduğunu söyledi. Başkan Büyükkılıç, “Pastırma denince akla Kayseri, Kayseri denince de pastırma gelir” diye konuştu.

yazlık evde hırsızlık olayı

yazlık evde hırsızlık olayı

İlimiz Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında; Kayseri İli Kocasinan İlçesi Barsama Mahallesinde (9) ayrı yazlık evde hırsızlık olayı meydana geldiği bilgisi alınmıştır.

BAŞKAN’DAN İLGİ, ÖĞRENCİLERDEN SEVGİ

BAŞKAN’DAN İLGİ, ÖĞRENCİLERDEN SEVGİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İstikbal Özel Eğitim Meslek Okulu’nda öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç’ın gösterdiği ilgiye sevgiyle karşılık veren öğrenciler, bir de hediye takdim ettiler.

DÜNYANIN EN KALİTELİ DAĞI ERCİYES

DÜNYANIN EN KALİTELİ DAĞI ERCİYES

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden olan Erciyes, kalitesiyle de zirvede. TSE-ISO 10002 ve IQNet Belgesi uluslararası kayak merkezleri içinde ilk kez Erciyes’e verildi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes’in bu alanda dünyada ilk ve tek olmasını sağlayan TSE-ISO 10002 ve IQNET Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistem Belgesi’ni aldı ve Erciyes’in kalitesinin bu belgeyi hak ettiğini söyledi.

MİMARSİNAN OSB ARTIK, SU BASKINLARINA MARUZ KALMAYACAK

MİMARSİNAN OSB ARTIK, SU BASKINLARINA MARUZ KALMAYACAK

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinin her yoğun yağmur yağışı sonrası su taşkınlarına maruz kaldığını, işyerlerine su bastığını, yollarında göletler oluştuğunu ancak Melikgazi Belediyesi olarak bu olumsuzları ortadan kaldırdıklarını söyledi.

SİNEMACILAR ERCİYESTE BULUŞTU

SİNEMACILAR ERCİYESTE BULUŞTU

Talas Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl yedincisi düzenlenen Altın Çınar Kayseri Film Festivali için Kayseri’ye gelen sinema dünyasının duayen isimlerine festivalin son gününde Erciyes Kayak Merkezi’nde teşekkür yemeği verildi. Organizasyonda ayrıca festivale katkı sağlayan kişilere plaket takdim edildi.