“SİZLERİ DİNLEMEYE GELDİK”
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, geleneksel hale getirdiği kırsal mahalle gezilerine Süleymanlı ve Sakaltutan ile devam etti.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, geleneksel hale getirdiği kırsal mahalle gezilerine Süleymanlı ve Sakaltutan ile devam etti.
Melikgazi Belediyesi Mimarsinan Bahçelievler ile Yeşilyurt Mahallesi’ne 2 trafo merkezi tahsis etti.
Hafta içi her gün Kayseri Kalesi’nde mehter gösteri düzenlenecek.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Harikalar Diyarı içerisindeki Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı’yla tamamen doğal fidelerden insan sağlığına zarar vermeyen ürünler elde ederek, vatandaşlara organik beslenme fırsatı sunuyor.
Kocasinan Belediyesi öncülüğünde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kapadokya Organik Tarım Üreticileri Birliği Derneği ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği´nin katkıları ile hazırlanan ‘Yüzde 100 Ekolojik Pazar´ Erciyesevler Mahallesi’nde açıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yöresel değerlere dikkat çekti.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, maskesiz sokağa çıkmanın yasaklanmasının ardından Melikgazililerin çoğunluğunun çarşı merkezinde, duraklarda ve toplu taşıma araçlarında maske takarak sosyal mesafe kuralına uyduğunu söyledi.
Valimiz Şehmus Günaydın, içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensiplerinden olan maske, mesafe ve temizlik kurallarının uygulanması amacıyla alınan ve alınacak olan tedbirler ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere düğün salonu işletmecileri ile bir araya geldi.
Önceki dönem bakanlarımızdan Taner yıldız ile birlikte Yahyalı ve Develi’yi ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, asfaltlama başta olmak üzere çalışmaları yerinde inceledi.
Önceki dönem bakanlarımızdan Taner yıldız ile birlikte Yahyalı ve Develi’yi ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, asfaltlama başta olmak üzere çalışmaları yerinde inceledi.
Uygulama ve proje odaklı üniversite misyonu çerçevesinde Türkiye’nin mesleki ve teknik yükseköğretim üssü olma vizyonuyla hareket eden Kayseri Üniversitesi, YKS tercih döneminde ve kayıtlarda yüzde 100 doluluk oranı bekliyor. Geçtiğimiz eğitim-öğretim döneminde Türkiye’de %100 doluluk oranına sahip devlet üniversiteleri arasında ilk 30 üniversiteden biri olan Kayseri Üniversitesi, bu sıralamada daha üstlerde yer almak için gayret etmektedir.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkçemizin korunmasını sağlamak için işyerleri ve ticari kuruluşların tabela ve reklamlarında Türkçe adların kullanılması gerektiğini söyledi.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan Kazancılar Çarşısı’nda gerçekleştirilen korona virüs tedbirleri denetiminde vatandaşlara, temizlik, maske ve mesafe kuralını hatırlattı.
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından alınan karar gereği Covid-19 salgını nedeniyle mart ayından itibaren ara verilen kurs faaliyetlerine telafi eğitimi ile devam ediyor. Buna göre öğrencilere KAYMEK’in 13 Kurs Merkezinde 70 farklı branşta eğitimler verilecek.
Semt Pazar yerlerinde hem pazarcı esnafı hem de alış veriş yapanlara “Covid-19” mücadelesi anlatıldı