Kategori : Kayseri

BAŞKAN YALÇIN’DAN ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE  BAYRAM HEDİYESİ

BAŞKAN YALÇIN’DAN ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE BAYRAM HEDİYESİ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilçe genelinde ikamet eden şehit ve gazi yakınları ile gazilerin bayramlarını tebrik etti. Başkan Yalçın iki bayramı bir arada kutladıklarını belirterek Türk Bayrağı’nın yanı sıra kahve, çikolata, kolonya ve hijyen paketi hediye etti.

Millet Vekili Baki Erensoy'un 19 Mayıs Mesajı

Millet Vekili Baki Erensoy'un 19 Mayıs Mesajı

Bugün, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Yüce Türk Milleti'nin bağımsızlık mücadelesinin meşalesini yakarak Samsun’a ayak basmasının 101. yılını kutluyoruz. Topraklarını kaybeden, siyasi ve ekonomik abluka altına alınan ülke ya geleceğini kuracak ya da tarih sayfalarında yerini alacaktı. Türk milleti Ata’sının önderliğinde, yaşamayı ve geleceğini kurmayı seçti. Var olma mücadelemizin kahramanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, manda ya da himaye ikileminde gidip gelen anlayışı gömerek tam bağımsızlık hedefiyle yepyeni bir ülkenin temellerini attı. 19 Mayıs, kurtuluş tohumlarının atıldığı gündür. 19 Mayıs Türk'ün töresinde esaretin ve gölgenin olamayacağının göstergesi olan gündür.

AKSOY: “KADİR GECESİ MANEVİ ÖDÜLDÜR”

AKSOY: “KADİR GECESİ MANEVİ ÖDÜLDÜR”

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Aksoy mesajında, Kur-an'ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bu önemli gecenin tövbe ve bağışlanmak için oldukça büyük bir kıymete sahip olduğunu belirterek, ibadetlerin kabulünü diledi.

HACILAR'DA SPOR A.Ş. RÜZGÂRI

HACILAR'DA SPOR A.Ş. RÜZGÂRI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Spor A. Ş. koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan Hacılarlılara eğlenceli bir ramazan akşamı yaşattı.