Kaza yapan sürücü aracını bırakıp kaçtı
Kocasinan ilçesinde kaza yapan sürücü aracı bırakarak kaçtı. Sürücünün alkollü olduğu iddia edildi.
Kocasinan ilçesinde kaza yapan sürücü aracı bırakarak kaçtı. Sürücünün alkollü olduğu iddia edildi.
Kayseri'de jandarma ekiplerince kaçak kazı yaparak elde ettikleri tarihi eserleri satışa sunacağı tespit edilen 1 kişi yakalandı.
MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyeliği görevi, iş insanı Ferhat Akmermer’e verildi.
Kayseri'de Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince bin 212 servis aracı denetlendi. Eksiği ve ihlali tespit edilen 123 araca/sürücüye cezai işlem uygulandı.
Kayseri'de polis ekiplerince 29 adreste yapılan eş zamanlı operasyonda çeşitli suçlardan 27 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 9'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği (KİMDER)’in düzenlediği Kayseri İmam Hatip Okulları’nın yılsonu etkinlikleri yapıldı.
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı KAYMEK Yıl Sonu Programı’na katıldı. Programda konuşan Vali Çiçek, “KAYMEK’in ünü Kayseri’nin dışına taştı. İyi ki KAYMEK var, iyi ki Kayseri Büyükşehir Belediyesi var” dedi.
Gümüşsuyu Halı, kaliteli ve şık halı ürünleriyle tanınan sektörünün öncü markası olarak Ankara Eryaman'da yeni bir şube açtığını duyurdu.
Kayseri Büyükşehir Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyük Bürüngüz, Yıldırım Beyazıt ve İldem mahallelerini ziyaret ederek, yoğun ilgi ile karşılaştığı vatandaşlarla kucaklaştı.Kentte mahalle sakinlerinin istekleri ile yakından ilgilenen, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Başkan Büyükkılıç, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Erciyes Dağı’nın eteğinde, 500’ün üzerinde yılkı atına ev sahipliği yapan turizmin merkezi Hürmetçi Sazlığı'nı tüm Türkiye’ye tanıtmak için yürütülen çalışmaların hız kazandığını söyledi.
Kayseri'de eşinin üzerine kuma getirdiği iddiasıyla kendisini darbeden akrabası Muhammed Ufuk Aktaş'ın (30) yanındaki arkadaşı Ahmet Özkan'ı (35) öldürdüğü suçlamasıyla tutuksuz yargılanan iş insanı Musa Aktaş (52), mahkemedeki ifadesinde, "Kastım yoktu beraatimi istiyorum" dedi.
Melikgazi ilçesine bağlı Danişmentgazi Mahallesinde yaşayan vatandaşlar, araçların çok hızlı geçtiği gerekçesiyle yol üzerine hız düşürücü kasis yapılmasını talep etti.
Kayseri’de internet üzerinden teknolojik ürün satan vatandaşları arayarak 13 farklı olayda 15 kişiyi 190 bin 450 lira dolandıran G.S.P. yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
Melikgazi Belediyesi Geri Dönüşüm ve Eğitim Tesisi'nde çocukları eğlendirirken eğitmek ve sıfır atık konusunda farkındalık oluşturmak için geridönüşüm malzemelerinden oluşan bir sıfır atık ekspresi yaptı.Bu Tesiste Günlük 25 ila 30 Ton Geri Dönüşüm Malzemesi Ayrıştırılıyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren şehrin mesleki eğitim ve kültür kuruluşu KAYMEK aracılığı ile Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) hazırlanan öğrencilere yönelik faaliyetleri kapsamında LGS Ön Hazırlık Kursları ile Yaz Okulu kayıtlarını sürdürüyor.