“Kayserili Olmak Ayrıcalık”

“Kayserili Olmak Ayrıcalık”

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen imza günü ve söyleşi programına bu ay Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu katıldı. Kayseri’de olmaktan gurur duyduğunu belirten ve Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalardan övgüyle bahseden Yenişehirlioğlu, Kayserili olmanın ayrıcalık olduğunu kaydetti.
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Kayseri’ye gelen Bahadır Yenişehirlioğlu, Hunat Kültür Sanat Merkezi’nde imza günü ve söyleşi programına katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik için de kitabını imzalayan Bahadır Yenişehirlioğlu, “Başkanım sizinle gurur duymamak mümkün değil” ifadelerini kullandı.
Kitaplarını imzalayan ve okuyucularıyla sohbet eden Yenişehirlioğlu, Kayserili olmanın ayrıcalık olduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları görünce insan gurur duyuyor. Türkiye’nin hatta dünyanın hemen hemen her yerini bilirim. Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetlerinden Genç KAYMEK inanılmaz bir çalışma örneği. Bir an için insan kendisini yurt dışında sanıyor. Yurt dışında dahi böylesi mekanlar yok” dedi.
Okuyucularıyla yaptığı söyleşinin ardından da Kayseri ile ilgili açıklamalarda bulunan Yenişehirlioğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin edebiyat ve sanat konusunda yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Yapılan çalışmanın bir parçası olmaktan ve Kayseri’de bulunmaktan gurur duyduğunu ifade eden Yenişehirlioğlu, “Kayseri, Türkiye’nin çok önemli bir şehri. İnsan kalitesi ve buradaki entelektüel donanım da fevkalade. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları yerinde gözledim ve tespit ettim. Gururlanmamak mümkün değil. Hele gençler üzerinde yaptığı çalışmalar ve kültürel faaliyetler çok önemli. Her yaş grubu ve her zevke göre bir alan oluşturulmasını çok başarılı buluyorum. Bu kadar komplike ve kurumsal çalışmanın Türkiye’nin bir çok belediyesinde olmadığını görüyorum. Dolayısıyla Kayserililer çok nasipliler” diye konuştu.

Google+ WhatsApp