Kayserispor'a kimler destek, kimler köstek oluyor!

Kayserispor'a kimler destek, kimler köstek oluyor!

Kayserispor Yönetimi, düzenlediği etkinlikler ile sarı kırmızılı kulübün kasasına para koyup borçları bir nebze olsun ödeyebilmenin gayreti içerisinde. Bu zorlu süreçte, bunu fırsata çevirmek isteyenlerin olması da dikkat çekici.

Kayserispor yönetimi, son olarak düzenlediği Vefa Destek Paketi ile sarı kırmızılı kulübe gelir sağlayıp en azından günlük masrafların ödenebilmesi için çaba sarfederken, kulüp kasasına giren bir miktar parayı fırsat görenler soluğu tesislerde alıyor.

Kayserispor yöneticilerini, yurt içinden ve yurt dışından arayan bir çok Kayserili ve futbolsever, Vefa Destek Paketi almak istiyor. Kayserispor'un halen Kayseri'nin en önemli değeri olduğunun farkında olmayanlar ise bu çalışmayı fırsata çevirmenin hesabında. Kayseri'nin en büyük değeri olan Kayserispor futbol takımına, şu zorlu süreçte destek olmak yerine az miktardaki geliri fırsatçılığa çevirmeye çalışanlar var. 

Kayserispor tesislerinde gerçekleştirilen son toplantıdan bu yana kulübün önemli ödemeleri için halen somut bir adım atılmaması da sarı kırmızılı kulübün zararına cereyan ediyor.

Google+ WhatsApp