Kayserispor Hocası Karaman, yeni transferlerin son durumunu anlattı

Kayserispor Hocası Karaman, yeni transferlerin son durumunu anlattı

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, Çarşamba günü Medipol Başakşehir’i konuk edecek. Teknik Direktör Hikmet Karaman, bu maç öncesi yeni transfer Mert Çetin’in ve Bertolacci'nin forma giyme ihtimalinin zayıf, Abdulkadir Parmak’ın ise hazır olduğunu söyledi.

Son 5 maçtır yenilmeyen ve ligin 22'inci haftasında Çarşamba günü sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek olan Yukatel Kayserispor, bu maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen idmanda futbolcular kondisyon ve taktik çalıştı. Antrenmandan önce açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Karaman, "Tribünler biraz daha dolduralım. Koronavirüs var, hava soğuk ama 12'inci adam çok önemli. Başakşehir iyi bir takım. Biz de her geçen gün üstüne koyarak devam etmek istiyoruz. Alışkanlıkları devam ettirmeliyiz. Yenilmemeliyiz, yenmeliyiz ve daha iyi şeyler yapmalıyız. Futbol hata oyunu hata yapmadan doğruyu göremiyoruz. Çarşamba günü Başakşehir, ardından da hafta sonu Kasımpaşa maçı var, önemli. Transfer edilen isimler Adana Demirspor maçında oynayamadı. Mert Çetin, koronavirüs atlattı bir kaç günü var. Bertolacci'nin küçük bir sakatlığı vardı onun MR sonucunu bekliyoruz. Abdulkadir Parmak zihinsel ve kondisyon olarak hazır" ifadelerini kullandı.
"BİZ İYİ BİR TAKIMIZ. FAKAT GELİŞMEKTE OLAN BİR TAKIMIZ"
Teknik Direktör Hikmet Karaman konuşmasının devamında, "Kayserispor'un 5 maçtır yenilmediğinin sorulması üzerine teknik direktör Hikmet Karaman, "Devam etmeliyiz, neden olmasın. Antrenmana çıkmadan önce Mensah'ı gördüm. Mensah çok önemli bir zamanda antrenmanda sakatlandı. O da olsaydı ne kadar fazla puan alabilirdik. Yeni gelen arkadaşlar var. Rekabet ortamı arttı. Biz iyi bir takımız. Fakat gelişmekte olan bir takımız. Gözden kaçan bir şey var: sezon başı 15 futbolcu gelmiş. Bunların yüzde 80'i yabancı. 2 Senede bir takım kurgusu üzerine hareket etmedik. Bir de sakatlıklar çıktı. Takım formatı, takım 11'i takım taktiği grup taktiği bireysel gelişimler böyle zaman alıyor. Ben oyuncularımın iyi niyeti çalışkanlığından memnunum. Birlikte çalışacağız, birlikte gelişeceğiz ve yenilmemeyi alışkanlık haline getirip Kayserispor'u farklı bir yere getirmek, bizim misyonumuz bu. Tehlike bölgesinden ne kadar uzak oldun iyi tabi ama daha önemlisi şehre ve taraftarımıza farklı şeyler göstermek istiyoruz. Bu da bizim elimizde. Önümüzde Başakşehir maçı var. Hodri meydan hep birlikte başaralım" açıklamasında bulundu.

Google+ WhatsApp