Kaysersipor’da Hazırlıklar Sürüyor

Kaysersipor’da Hazırlıklar Sürüyor

Kayserispor, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 2. haftasında karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı daha sonra stretching hareketlerinin ardından yapılan ayak tenisi ile noktalandı.Kaleciler, kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir eşliğinde çalışmalarına devam etti. Kayserispor hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.


Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Antalyaspor maçında iyi bir futbol oynadıklarını belirten Sağlam, ‘’Sezona Antalyaspor maçıyla beraber başladık. Bu karşılaşmayı kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde ligin ilk karşılaşmasını oynamak bizim için önemliydi. Kazanarak başlamak önemliydi. Maçı kazanırken ortaya tempolu ve iyi bir futbol koymak, oyunun hakimi olmak ve oynadığımız futbolla taraftarlarımıza gelecek adına umut verebilmek bizim için önemliydi. Allah’a şükürler olsun ki istediğimiz birçok şeyi karşılaşmada yaptık. Sonucunda da haklı bir galibiyet aldık. Sezona kazanarak başlamak bizim için çok önemliydi. Bunu gerçekleştirdik” diye konuştu.


Süper Lig’de başarılı olabilmeleri için Bursaspor maçının önemli olduğunu kaydeden Teknik Direktör Sağlam, “ Kazandığımız bu karşılaşmada aldığımız 3 puanı daha keyifli hale getirmek ve geleceğe daha umutlu bakabilmek açısından Bursaspor karşılaşmasını da iyi geçmek zorundayız. Bursaspor iyi bir takım. Her ne kadar geçen hafta Fenerbahçe’ye yenilmiş olsalar da onlarda kendi taraftarları önünde oynayacağı ilk karşılaşmayı kazanmak isteyeceklerdir. Dolayısıyla 2 tane maçın sonucunu isteyen, iyi oynamak isteyen, kazanma adına her şeyi sahaya koyacak takımın karşılaşmasının güzel ve keyifli geçeceğine inanıyorum. İnşallah bu karşılaşmadan bizi mutlu edecek, gelecek adına camianın ve taraftarın moralini yukarı çıkaracak oyun ve sonuçla dönersek sezonun bundan sonraki bölümü bizim için daha keyifli geçecektir. O yüzden Bursaspor karşılaşmasını çok önemsiyoruz. Oyuncularımız Antalyaspor karşısında ortaya koydukları mücadelenin daha üstüne çıkacaklar. Oyun kalitesini daha da artıracaklar ve doğru yaptığımız işleri daha mükemmele ulaştırma adına sorumluluk alacaklar. Antalyaspor maçında hatalarımızda vardı. Onu da her geçen gün azaltacağız ve Bursaspor maçında bu hataları daha az yapacağız. İnşallah güzel bir karşılaşma oynayıp, oradan güzel bir sonuçla ayrılacağız” dedi.
 

Google+ WhatsApp