Kazandıran Kampanya Forum Gaziantep´te!

Forum Gaziantep, ziyaretçilerinin yoğun ilgisi ve talebi üzerine kazandıran kampanyasına devam ediyor. 27-31 Ekim arasında en az 1 en fazla 8 fiş/fatura ile toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar,

Forum Gaziantep, ziyaretçilerinin yoğun ilgisi ve talebi üzerine kazandıran kampanyasına devam ediyor. 27-31 Ekim arasında en az 1 en fazla 8 fiş/fatura ile toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Forum Gaziantep´ten anında 50TL yüklü Para Kart kazanıyor.
Bölgenin en gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, düzenlediği `çok kazandıran´ Para Kart kampanyasını ziyaretçilerinden gelen yoğun istek üzerine uzatıyor.
Ekim ayında ziyaretçileriyle buluşmasının 1. yılını kutlayan ve ziyaretçilerine 50TL´lik Para Kart dağıtan Forum Gaziantep, kazandırmaya devam ediyor. 27-31 Ekim tarihleri arasında çeşitli mağazalardan en az 1, en fazla 8 fiş/fatura ile toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yapan Forum Gaziantep ziyaretçileri, anında 50 TL yüklü `Para Kart´ sahibi oluyor. Üstelik Para Kartlarına yüklenen hediye TL´leri anında Forum Gaziantep´te bulunan mağazalarda kullanabiliyor.
Hipermarket, kuyum, alkol ve tekel harici bütün mağazalarda geçerli olan hediye parayı tek bir seferde veya birkaç farklı mağazada harcamak mümkün. Stoklarla sınırlı olan Para Kart´ların son kullanım tarihi ise 30 Kasım 2014.
(ÖZR-VSA-Y)

27.10.2014 12:22:59 TSI

Google+ WhatsApp