KAZIM YÜCEL’DEN DİKKAT ÇEKEN 2021 DİLEĞİ

KAZIM YÜCEL’DEN DİKKAT ÇEKEN 2021 DİLEĞİ

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Grup Başkan Vekili Yücel'in, 2021 yılı için paylaştığı yeni yıl mesajı hem dikkat çekti, hem de büyük taktir topladı.

Kayseri'de yanlışları gün yüzüne çıkartan muhalefet tarzıyla en beğenilen isimlerin başında gelen İyi Parti Kayseri Büyükşehir Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, 2021 için yayınladığı yeni yıl temennisiyle büyük beğeni topladı. Felaketler yılı olarak adlandırılan 2020'nin bitişi nedeniyle gerek sosyal medyadan, gerekse diğer mecralardan 2021 yılı için temennilerde bulunan Kazım Yücel, ''Kadın'a Şiddet'' temasını ön plana çıkarttı. Gerek siyasi, gerekse iş dünyasının ''ekonomi'' ve ''sağlık'' üzerine durduğu 2021 temennilerinde Yücel'in ''Kadına şiddetin olmadığı bir 2021 yılı dileğiyle'' yazılı paylaşımı büyük beğeni topladı.
 
Sosyal sorumluluk konularındaki hassasiyetiyle bilinen Yücel'in, yeni yıl için paylaştığı bu temenni, taraflı tarafsız herkesçe taktir toplarken ''Kazım Yücel, yine farkındalığıyla ve ayrıcalıklı yönleriyle taktir topladı'' yorumlarına neden oldu.

Google+ WhatsApp