Kerem Demirbay Almanya'yı karıştırdı

Almanya 2. Bundesliga takımlarından Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Türk oyuncu Kerem Demirbay, kadın hakeme söylediklerinden dolayı tepki gördü.

Kerem Demirbay Almanyayı karıştırdı

Fortuna Düsseldorf, geçtiğimiz hafta sonu FSV Frankfurt ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Türk oyuncu Kerem Demirbay attığı 2 golle 2-1 kazandı. Demirbay, karşılaşmanın 85. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. 22 yaşındaki oyuncunun attığı gollerle gündemde olması beklenirken, mücadelenin kadın hakemi Bibiana Steinhaus hakkında cinsiyetçi ifadeler kullanmasından dolayı bir anda eleştiri oklarının hedefi oldu.

Sosyal medya hesabından, "Erkek futbolunda kadınların yeri yoktur" diyen ve ardından bu ifadeleri silen Demirbay hakkında, Alman basını federasyonun soruşturma başlatacağını ve ceza alabileceğini yazdı.
Fortuna Düsseldorf Kulübü Başkanı Paul Jaeger ise, Kerem Demirbay'ın kadın hakeme sözlerinden dolayı ilginç bir öneride bulundu. Jaeger, oyuncusu ile ilgili, "Bu konudaki gerçek düşüncesini, kadınlar arasında oynanacak bir maçta hakemlik yaparak göstermesi iyi olur" dedi. 

Google+ WhatsApp