KESOB’da genel sekreterlere resmi yazışma kuralları eğitimi verildi

KESOB’da genel sekreterlere resmi yazışma kuralları eğitimi verildi

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde Birliğe bağlı odaların genel sekreterlerine Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yazı ve Kararlar Şube Müdürü İbrahim Sarıçiçek tarafından resmi yazışma kuralları temalı eğitim verildi.

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Toplantı Salonu’nda yapılan eğitime KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, KESOB Başkan Vekili Altan Aydemir, Yönetim Kurulu üyeleri Selim Atasoy, Mükremin Suludure, Sayit Akpınar ve genel sekreterler katıldı.

Eğitim öncesinde KESOB Genel Sekreteri Yusuf Gökoğuz kürsüye gelerek genel sekreterlere hitap etti. Gökoğuz, resmi yazışmalar ve genelgeler başta olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirmeler ve hatırlatmalar yaptı.

KESOB Başkanı Odakır da yaptığı konuşmada, 7 aylık Başkanlık sürecinde yaptıkları ve takip ettikleri faaliyetlere değindi. Odakır, dikkat edilmesi gereken çeşitli konular hakkında da hatırlatmalar yaparak katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yazı ve Kararlar Şube Müdürü İbrahim Sarıçiçek genel sekreterlere resmi yazışma usul ve esasları hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Google+ WhatsApp