KİRACIOĞLU: BU SANAYİCİMİZE YAPILAN EN BÜTÜK İHANETTİR

KİRACIOĞLU: BU SANAYİCİMİZE YAPILAN EN BÜTÜK İHANETTİR

OSB’ne Sahip Çık Platform Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Kiracoğlu, Kayseri OSB Yönetiminin fabrikaların ruhsat dışı yapılan yapıları tutanak tutarak belediyelere gönderdiğini ve bu konuda birçok sanayiciye işlem yapıldığını iddia etti.

Mevcut yönetimin bu olayı şikayetler üzerine yapıldığını söyleyerek sanayicileri yanlış yönlendirdiğini aktaran Kiracıoğlu, “yönetimin, sanayicilerimizi yanlış yönlendirme ile kaos yaratma amacın da olduğunu görüyoruz” dedi.

Bu durumun bir vicdansızlık olduğunu da söyleyen Kiracıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Kayseri OSB yönetimi fabrikaların ruhsat dışı yapılan yapılarına tutanak tutarak belediyelere göndermiş ve bu konuda bir çok sanayicimize işlem yapıldığı bilgileri ulaşmıştır.Mevcut yönetim bu olayı şikayetler üzerine yapıldığını söyleyerek sanayicilerimizi yanlış yönlendirme ile kaos yaratma amacın da olduğunu görüyoruz .Özellikle inceledim hiç bir şikayet konuları içerisinde ruhsat dışı yapılar ilgili bir konu bulunmamaktadır.Sanayicimizi kışkırtmak amacıyla bu uygulamayı yaptığınızı biliyoruz.Bu bir vicdansızlıktır bu sanayicimize yapılan en büyük ihanettir!!” 

Google+ WhatsApp