KİRACIOĞLU’NDAN NURSAÇAN’A BELGELİ CEVAP

KİRACIOĞLU’NDAN NURSAÇAN’A BELGELİ CEVAP

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin twitter hesabında yaptığı paylaşım ile OSB’ne Sahip Çık Platform Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu’nu ‘yalan söylemekle’ itham ettiği paylaşımın ardından Kiracıoğlu’ndan Kayseri OSB’ye yanıt gecikmedi.

Kiracıoğlu, kaçak yapı konusu ile ilgili ifadesi olmamasına rağmen OSB yönetimi tarafından ifadesi olduğunu iddia edildiğini söyledi. “OSB ile ilgili savcılıkta 2 dosya var.1.dosya ağır cezalık olan dosya ve bu dosya da ben hiç ifade vermedim çünkü müdahil olarak müracatım var.” İfadelerini kullanan Kiracıoğlu, “OSB yönetimi yapı kayıt belgeleri yayınlamış, bu belgeler 01.01.2018 tarihinden önce yapılan yapılar için geçerli olduğunu hatırlatmak isterim. İsterseniz bu konulara girmeyin” dedi.

Belgeleride yayınlayan Kiracıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; OSB yönetiminin 2 satırını yayınlama cesaretini gösterdiği ifadenin tamamını yayınlıyorum. Bu ifadeden başkada bir ifade vermedim. Sn NURSAÇAN savcıyla görüşmüş beceremeyince savcının tayinini çıkartmış dediği bu görüşmedir. Yani devletim ifadeye çağırmış bizde gitmişiz, buna bile yalan anlam yükleyecek kadar İFTİRACI,YALANCI VE FÜTURSUZSUNUZ.  Şimdi bulun bakalım bu ifadenin içinde kaçak yapı ile ilgili bir kelime bulabilecekmisiniz, gerçekten dibine kadar batmışsınız.

Google+ WhatsApp