KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'a Ziyaretler

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri’deki görevlerine yeni atanan ORAN Genel Sekreteri Kamil Taşçı ve KOSGEB Kayseri Merkez Müdürü Ahmet Özbekleri kabul ederek bir süre görüştü.
ORAN Genel Sekreteri Kamil Taşçı ve ORAN Genel Sekreter Yrd. Fatih Gavgacı’nın yer aldığı ilk ziyarette Başkan Hiçyılmaz’a, KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı eşlik etti. Ziyarette konuşan Başkan Hiçyılmaz, ORAN ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirterek, böylesine önemli bir kuruluşta göreve atanmasından dolayı Genel Sekreter Taşçı’yı tebrik etti.
ORAN Genel Sekreteri Kamil Taşçı ise Kayseri Ticaret Odası’nın üye sayısıyla şehirdeki en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu vurguladı ve ortak çalışmalara önem vereceklerini kaydetti.
Günün önemli bir diğer ziyareti ise KOSGEB Kayseri Merkez Müdürü Ahmet Özbekler tarafından gerçekleştirildi. Özbekler’i makamında kabul eden Başkan Hiçyılmaz, KOSGEB’in sağladığı proje desteklerinin çok önemli olduğunu ve Oda olarak bu kurumla ortak çalışmalara büyük önem verdiklerini belirtti.
Göreve yeni atanan KOSGEB Müdürü Özbekler de, Kayseri Ticaret Odası üyelerinin, kurum olarak sağladıkları desteklerden yararlanmaları için işbirliği içinde olacaklarını kaydetti.

Google+ WhatsApp