Melikgazi Bed. Eng. Spor Kulübü Hakan Baydar İle Anlaştı Yunus Çağlar Kayseri

Geçtiğimiz sezon, Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi´ne yükselen Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, K

Geçtiğimiz sezon, Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi´ne yükselen Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Kulüp Başkanı Faruk Şahin, Antrenör Hakan Baydar ile anlaşma sağladıklarını söyledi.
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden olan, Melikgazi Belediyesi Bed. Eng. Spor Kulübü Basketbol takımı, geçtiğimiz sezon Tekerlekli Sandalye Basketbolu Bölgesel Lig Yükselme Müsabakalarında gösterdiği performans ile bir üst lige çıkmaya hak kazanmıştı. Kulüp Başkanı Faruk Şahin, yeni sezonda başarılarını sürdürebilmek adına kulüp olarak gayret göstereceklerini söyleyerek, " Tekerlekli Sandalye Basketbolu ve engelli sporu yaşanan tüm güzellikleri 2014 2015 sezonunda da sürdürebilmek için 17 yıllık bilgi birikimi bulunan gerek hakem, gerek antrenör olarak basketbola hizmet etmiş. Hakan Baydar ile yapılan görüşmeler neticesinde, tekerlekli sandalye basketbol takımımızı daha ileriye taşımıştır" dedi.
(YÇ-AÖ-Y)

27.10.2014 11:28:43 TSI

Google+ WhatsApp