Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bu gece idrak edilecek olan Mevlid Kandili ile ilgili yayınlamış olduğu mesajında “ Mevlid Kandili Milletimiz ve Dünya Müslümanları için hayırlara vesile olsun.” dedi.
Alemleri şereflendirdi.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “İslam âleminin bu gece Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya gelişini, âlemleri şereflendirdiği, nurlu vücudunun dünyaya intikal ettiği Mevlid Kandili’ni kutlayacağız.”dedi.
İslam Alemi’nin Beş Kutsal Gecesinden Birisi…
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) Rebiulevvel Ayı’nın 12’sinde dünyaya teşrif ettiğini ve bu itibar ile bu ayın 12. gecesinin Hicri senenin ilk kandili olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Peygamberimiz (S.A.V)‘in dünyaya teşriflerinin 1444’üncü yılını idrak edileceğiz. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı İslam Alemi’nin beş kutsal gecesinden birisi olan bu mübarek gece, peygamberimizin mesajlarını ve onun getirdiklerini anlamamız için önemli bir fırsat olup, bu gecenin her anından istifade etmemiz gerekir. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin, ülkemizin, dünya müslümanlarının Mevlid Kandillerini tebrik ediyor, daha nice kandillere hep birlikte erişmeyi temenni ediyorum.”dedi.

Google+ WhatsApp