Melikgazi Cazibe Merkezi Oldu

Melikgazi Cazibe Merkezi Oldu

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, (TÜİK) verilerine göre, Kayseri’de araç sayısı 2015 yılında bir önceki yıla göre 17 bin 911 adet artış olduğunu söyledi.
Kayseri ilinin her geçen gün büyüdüğü ve geliştiğini ve bir bölge şehir olarak çevresini de olumlu etkilediğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.
“Melikgazi şehrimizdeki en büyük nüfus ve potansiyeli ile çok değerli valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, Kamu kurum kuruluşlarımız ve sivil toplum örgütleri ile dayanışma içerisinde çalışmalarımız ile Melikgazi şu anda herkes açısından cazibe merkezi olmuştur. Melikgazi her zaman, her yerde ilkesi ile hizmetlerdeki kalitesini sürdürmeye devam etmiştir. Melikgazi Bölgesinde doğudan batıya, kuzeyden güneye el atmadığımız hizmet götürmediğimiz bir mahallemiz kalmamıştır. (TÜİK) verilerine göre, Kayseri’de araç sayısı 2015 yılında bir önceki yıla göre 17 bin 911 adet artmıştır. 2014 yılında 309 bin 142 olan aracı sayısı 2015 yılında 327 bin 53 adete ulaşmıştır. Ancak Melikgazi belediyesinin şehir içi alternatif ulaşım yollarını açması, imar planlarındaki yolları açması artan araç sayısına karşın akıcı trafiğini sağlamaktadır. Eskiden Organize sanayi bölgesine tek bir yol var iken, şimdi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ile Mehmet Akif Bulvarı yolları vardır. Dolayısı 3 ayrı yoldan ulaşım sağlanmaktadır.”
Melikgazi Belediyesince şehir içi alternatif ulaşım ve imar planlarındaki yolları açılması ile artan araç sayısına karşın akıcı trafiğini sağlandığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, 2016 yılında yapılacak yatırım ve hizmetler ile Kayseri’nin trafiğinin akışkanlığının devam ettirileceğini sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp