MELİKGAZİ, EMNİYETİMİZ İLE ORTAK ÇALIŞAN MELİK TİMLERİMİZ SAYESİNDE GÜVENLİ OLACAK

MELİKGAZİ, EMNİYETİMİZ İLE ORTAK ÇALIŞAN MELİK TİMLERİMİZ SAYESİNDE GÜVENLİ OLACAK

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmalarında buluştuğu vatandaşa, projelerini anlatıyor. Melikgazi İlçesindeki güvenlik sorununun önüne geçmek için kuracağı ‘Melik Tim Projesini’ anlatan Kılınç, ilçede Emniyet Müdürlüğü ile ortak biçimde çalışacak olan Melik Timleri sayesinde sokakların güvenli hale getireceklerine dikkat çekti.

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, ilçe halkıyla buluşmalarına devam ediyor. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını adaylığının açıklandığı gün sözünü veren Kılınç, Melikgazi ilçesinde yaşayan seçmene açıkladığı projelerini anlatmaya devam ediyor.  Her geçen gün artan asayiş olaylarından dolayı ilçe halkının güvenlik noktasındaki duyduğu endişeden dolayı ‘Melik Tim projesi’ geliştiren Sedat Kılınç, ilçe halkıyla bu paylaştığı bu projesinden dolayı tam not alıyor.

 

Melik Tim hakkında bilgiler veren İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, hem sokakların güvenliğine dikkat çekerken, hem de güvenlik personelleri ile istihdama katkı sunacaklarına vurgu yaptı. Kılınç açıklamasında şunları kaydetti:

Eskiden bütün çocuklar gece yarılarına kadar sokaklarda çeşitli oyunlar oynardı, evlerine çok geç saatlerde girerlerdi. Herkesin birbirine güvendiği bir mahalle kültürü vardı.  Şimdi bu yok oldu, biz bunu yeniden kazandıracağız Melik Timler sayesinde. Bu timlerimiz mahallelerimizde gezecekler. Melik Tim projemiz ile sokaklarımız daha güvenilir hale gelecek eski mahalle kültürüne yeniden kavuşacağız. Mahallelerimizin büyüklüğüne göre; 20 kişi ile 50 kişi arasında değişen Melik Timlerimiz mahallelerimizde hem emniyeti sağlayacak, hem uyuşturucu ile mücadele edecek hem de sokakta dolaşan vatandaşlarımıza ol arkadaşlığı yapacak. Çocuklarımızı güvenli ve rahat bir şekilde sokaklarda tutabileceğiz. Belli saatlerde kadınlarımız işten geliyor, ‘Benim Melik Time ihtiyacım var’ diyene yanlarında refakat eden bir hizmette verilecek. Mesela sığınmacıların olduğu mahallelerde vatandaşlarımız daha fazla kendilerini güvensiz hissediyor, oralarda daha yoğun gezecek Melik Timlerimiz. Bu alanda da istihdam ağı oluşturarak hem işsizliğe bir çare olacağız, hem de sosyal yardım alarak yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımızın emeği ile para kazanmasına aracı olacağız. Emniyet Müdürlüğümüzün belli bir iş yoğunluğu var. Her mahallede böylesine geniş bir güvenlik timi kurabilme şansı yok. Hem emniyetimiz ile ortak çalışacağız, hem de mahallelerimizde çocuklarımız abileri sayesinde rahatça oyunlarını oynayabilecekler. 

Google+ WhatsApp