MHP İL BAŞKANI DEMİREZEN:

MHP İL BAŞKANI DEMİREZEN: "HEMŞERİLERİMİZİN TAKDİR VE TERCİHİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR"

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen yazılı bir açıklama yaparak 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini değerlendirdi.

Demirezen seçim süreci boyunca Kayseri'nin tüm ilçelerinde çalıştıklarını ifade etti. "Ayırmadan ayrıştırmadan düsturuyla çıktığımız yolda seçim süresince Cumhur İttifakı'nın aday çıkardığı 16 ilçemizi de defalarca ziyaret ettik. Buradaki seçim çalışmalarına teşkilatlarımızla birlikte özveriyle katkı sağladık. Vatandaşlarımızla hemhal olduk. Gittiğimiz tüm ilçelerde Cumhur İttifakı'nın hem ilçe adayına hem de büyükşehir belediye başkan adayına destek istedik." dedi.

Bünyan, Sarıoğlan ve Özvatan ilçe belediyelerini kazandıklarını hatırlatan İl Başkanı Seyit Demirezen, "Sandıktan çıkan irade Milliyetçi Hareket Partisi'ne 3 ilçe belediyesini kazandırmıştır. Kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi Pınarbaşı'da yaptığımız itirazların neticelenmesini bekliyoruz. Pınarbaşı'da da sandıklardan çıkan kurallara uygun ve yasal olan her sonucu elbette ki kabul edeceğiz. Egemenliğin ve yetkinin milletin olduğu bilinciyle sandıktan çıkan her karara saygı duyuyoruz. Aziz hemşerilerimizin takdir ve tercihi başımızın üstündedir." ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Demirezen, " Ülke genelinde partilerin oy oranları il genel meclisi sonuçlarına göre hesaplanmaktadır. Partimiz bu seçimlerde yüzde 16,62 oy oranıyla üçüncü olmuştur. Kamuoyunda oluşturulmak istenen algı bu rakam ışığında yıkılmaktadır. Bir kez daha gördük ki Türk milliyetçilerinin yegâne kalesi Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Tek çatı burasıdır. Diğer oluşumlar kötü birer kopyadır. Milletimizde bu idrakle onlara da gereken cevabı vermiştir.  Bu vesileyle 'Türkiye Yüzyılı' diyerek çıktığımız bu yolda seçilen belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Google+ WhatsApp