Milletvekili Cıngı, oyunu kullandı

Milletvekili Cıngı, oyunu kullandı

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Özkar Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde oyunu kullandı. Burada açıklama yapan Milletvekili Cıngı, “Önemli olan düşüncelerimizin şeffaf, demokratik ve adil bir şekilde sandığa yansıması” dedi.

Türkiye bir kez daha seçim için sandık başında. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için oy verme işlemi ülke genelinde devam ediyor. Kayseri Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere merkez ilçelerde kimin kazanacağı merakla beklenirken Kayseri adayları ve protokolü oy kullanacakları okullara giderek tercihlerini yaptı. 
 
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı oyunu Özkar Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde kullandı.  
 
Oy kullanmasının ardından açıklama yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Cıngı, “İlçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Bugün demokrasi açısından yeni bir kan tazeleme işlemi yaptık ülkemizde. Önemli olan düşüncelerimizin şeffaf, demokratik ve adil bir şekilde sandığa yansıması. İlçemizi, şehrimizi yönetecek idarecilerimizi, meclis üyelerimizi seçeceğiz. Bazı yerlerde yeni idarecilerimizde, yöneticilerimizde değişiklikler var. Bazı yerlerde önceki başkanlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı. 

Google+ WhatsApp