Milletvekili Ersoy, “Kayseri genelinde yapılmış en yoğun katılımlı konser oldu”

Milletvekili Ersoy, “Kayseri genelinde yapılmış en yoğun katılımlı konser oldu”

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Cumhuriyet Meydan'ında düzenlenen Yener Çevik ve Sefo konserleri hakkında konuştu. Yoğun bir konser olduğunu ifade eden Ersoy, “Kayseri genelinde yapılmış en yoğun katılımlı konser oldu. Bu manada Kapalı Kale’ye teşekkür ediyorum. Sanatçılarımız Yener Çevik ve Sefo’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ilk olarak Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndaki konsere daha sonra Hacılar Birlik ve Beraberlik Şenlikleri’ne katıldı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki konser hakkında yorum Yapan Ersoy, “Kayseri genelinde yapılmış en yoğun katılımlı konser oldu. Bu manada Kapalı Kale’ye teşekkür ediyorum. Sanatçılarımız Yener Çevik ve Sefo’ya teşekkür ediyorum. Aziz Kayserili hemşehirlerimiz bizi orada yalnız bırakmadılar. Hala devam ediyor. Müthiş bir coşku var. Demek ki gençlerimiz için böyle şeyler yapmak gerekiyor. İnşallah kazasız belasız biter. Buraya herkese iyi eğlenceler dileyerek geldik. Hacılar’da şimdi Ahmet Şafak konseri var. Hacılar bizim için kıymetli. İnşallah şimdi de buradayız” ifadelerini kullandı.
 
Kayserispor’un transfer yasağı hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı’nın açıklamalarından sonra Baki Ersoy’da transfer yasağının yakın zamanda kalkacağını ifade ederek, “Hem bugünün katkısı hem de daha önceden yapılanlar var. Biz tahtayı inşallah açacağız. Bir problem görünmüyor. İnşallah Kayserispor’un da her zaman yanındayız” dedi.

Google+ WhatsApp