Milletvekili Özsoy duyurdu: “Keleş Deresi’nde doğal afet ve taşkın hasarı onarımı yapılacak”

Milletvekili Özsoy duyurdu: “Keleş Deresi’nde doğal afet ve taşkın hasarı onarımı yapılacak”

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Pınarbaşı Keleş Deresi’nde yapılacak olan doğal afet ve taşkın hasarları onarımı için sözleşme imzalandığını duyurdu. Sözleşmeye göre dere için taşkın kontrol kanalları, menfezler, pano paneller ve tel çitler yaptırılacak.

evlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) 12’nci Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesine bağlı Yukarıborandere Mahallesi’ndeki Keleş Deresi’nde planlanan doğal afet ve taşkın hasarları onarımının sözleşmesi imzalandı.
Sözleşme kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bilgiler paylaşan AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, İş kapsamında Keleş Deresinde; Km:0+080,00-Km:0+570 arasında 490 metre U kesitli betonarme taşkın kontrol kanalı, 9 adet menfez, Km:0+000,00-Km:0+080 arasında 80 metre, Km:0+570.00-Km:0+890 arasında 320 metre olmak üzere toplam 400 metre beton ağırlık taşkın kontrol duvarı, bir adet menfez ve duvar üstlerine pano panel tel çit yaptırılacaktır. Şehrimize ve bölgemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Google+ WhatsApp