MÜSİAD Genel Merkez Yönetimi Melikgazi'de

MÜSİAD Genel Merkez Yönetimi Melikgazi'de

MÜSİAD Genel Başkan Vekili Nazım Özdemir, Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ve yönetim kurulu üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. MÜSİAD Başkan Vekili Özdemir “Bir Kayserili olarak memleketime her gelişimizde sizlerin sayesinde yaptığınız hizmetler ile gelişip güzelleştiğini görmek bizleri mutlu ediyor.”dedi.
Kayseri’de ilk kez gerçekleştirilecek olan MÜSİAD Genel İdare Kurulu Gala Programı için şehrimize gelen MÜSİAD heyeti Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. MÜSİAD Genel Başkan Vekili Nazım Özdemir yaptığı açıklamada “Sizleri ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduk. Kayseri bizim memleketimiz. Burada doğdum ve öğrenimimin bir bölümünü burada tamamladım. Kayseri bizim açımızdan son derece önemli bir yere sahip. Türkiye’de belediyecilik denilince akla Kayseri geliyor. Kayseri sizlerin sayesinde belediyeciliğin en güzel şekli ile uygulandığı gözde bir şehir oldu. Sizlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada çok daha güzel hizmetler yapacağınıza inanıyor, sizlere güveniyoruz.”dedi.
İki organize sanayi, Serbest Bölge, Erciyes Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, ticaret merkezleri, bağ ve sayfiye alanları ile Melikgazi ilçesinin 540 bin nüfusu ile Kayseri’nin en büyük metropol ilçesi olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç “MÜSİAD gibi ülkemiz sanayi ve ekonomisine yön veren ve her zaman sağ duyu ile hareket eden bir kuruluşu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Melikgazi Belediyesi referans belediye olarak örnek çalışmalara imza atıyor. Hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koşuyor. Bunları yaparken de en önemli gücümüzü hükümetimizden alıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde çıkarttığı yasalarla yerel yönetimlerin eli güçlendirildi ve sorumluğu da arttı. Şimdi belediye olarak okullar, dini tesisler, sağlık tesisleri yaptırıyoruz. Mazeret üretmeden hangi iş varsa elimizi taşın altına koyarak her işte biz varız diyoruz.”dedi.

Google+ WhatsApp