Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu´nun 29 Ekim Mesajı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 91. yıldönümünü haklı bir gururla hep birlikte kutluyoruz" dedi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 29 Ekim Cumhu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 91. yıldönümünü haklı bir gururla hep birlikte kutluyoruz" dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Bakan Eroğlu mesajında şunları kaydetti:
"Şanlı tarihimiz boyunca etrafımızı saran düşmanlarla onca yokluk ve zor şartlar altında birlik ve beraberliğini en üst seviyede tutarak çarpışan yüce milletimiz, hak ettiği zaferleri elde etmiştir. Bu zaferler neticesinde inşa ettiğimiz Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun 91. yıldönümünü haklı bir gururla hep birlikte kutluyoruz. Geçmişte yaşadığı her olaydan ders alan ve geleceğine yön veren aziz milletimizle birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023´te çok daha müreffeh bir ülkede yaşıyor olmanın gururunu da tadacağız. Hedefi olmayanın muvaffakiyeti asla mümkün değildir. İşte bunun için kendimize ve ülkemize 3 önemli hedef belirledik. Cumhuriyetimizin 100´üncü yıldönümü 2023... İstanbul´un fethinin 600´üncü yıldönümü 2053... Malazgirt´teki büyük zaferin bininci yıldönümü 2071... İnşallah 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmek çocuklarımıza ve gençlerimize nasip olacak. Bu gururu bize yaşatan başta Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu uğurda büyük mücadele veren ecdadımızı saygıyla yâd eder, bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı´nı en kalbi duygularımla kutlarım."
(AT-SO-Y)

28.10.2014 16:51:02 TSI

Google+ WhatsApp