OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu'nun Kurban Bayramı Mesajı

OSB'ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu'nun Kurban Bayramı Mesajı

OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, yayımladığı yazılı mesajla Kayserililerin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

OSB’ne Sahip Çık Platformu Sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu, Kurban Bayramı mesajı yayımladı. Kiracıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı dini bayramlarımız; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının güçlenmesine katkı sağlamaktadır.

Birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine ve geleceğe daha da güvenle bakmamıza vesile olan bu özel günlerin içinde müstesna yeri olan, bizleri manevi iklimiyle saran ve kaynaştıran Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı yaşıyoruz.

İnancımızın temelini teşkil eden, bizleri birlik ve beraberlik içinde bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan bu maneviyat dolu günleri, hayatımızın her gününe taşıyabilmek ve gelecek nesillere aktarmak için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Kurban Bayramı’nın yeni sevinçlere, güzelliklere ve her biri bir bayram haline dönüşecek yeni kapıların aralanması vesile olmasını, Kayseri OSB’deki sanayicilerimizin daha basiretli idareciler eliyle yönetilmesi, önlerindeki tüm engelleri aşarak fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilmelerinin sağlanması dileğimiz ve hedefimizdir. Kurban Bayramı’nın bu güzel dileklere vesile olmasını diliyor ve Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; sanayicilerimizin, hemşerilerimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini, yakın coğrafyamız başta olmak üzere yeryüzünde yaşanan tüm acıların sona ermesini temenni ederim.

Google+ WhatsApp