PALAS BELEDİYESPOR'DAN BAŞKAN AKBULUT'A 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

PALAS BELEDİYESPOR'DAN BAŞKAN AKBULUT'A 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Sarıoğlan'ın ve Kayseri 1. Amatör Futbol liğinin önemli takımlarından biri olan Palas Belediyespor Teknik Direktörü Sait Özer ile yardımcısı Gökmen Başkurt, Belediye başkanı Yusuf Akbulut'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 
Başkan Akbulut'tan, özellikle amatör spora destek isteyen, gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulması içinde sporun önemli bir yere sahip olduğunu belirten Sait Özer, 1. Amatör küme maçlarına bile gitmekte zorlandıklarını, belediyenin desteğinin bu konuda önemli olduğunu tekrarladı. Özer, Sarıoğlan'ın ve Palas'ın adının Kayseri ve Türkiye'de duyulmasında Palas Belediyespor Kulübü çok önemli. Bu spor kulübünün yaşatılmasında destek ve sizleri yanımızda görmek istiyoruz' dedi.
Saroğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut'ta, her zaman gençleri, sportif, sanatsal ve kültürel etkinlikleri desteklediklerini, bununda ilçenin gelişmesinde önemini bildiğini açıkladı. Akbulut "Gençlerin ve sportif etkinliklerdeki başarı ile etkinliklerimizi çeşitlendirebiliriz. Spor hem barış hem de gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması. Her zaman sizlerin yanında olacağız' diye konuştu

Google+ WhatsApp