Pet Sektörü Hızla Büyümeye Devam Ediyor

Evcil hayvan sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmak hedefiyle 2010 yılında kurulan Petbox, bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Evcil hayvan sahiplerinin ihtiyaçlarını daha kolay bi

Evcil hayvan sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmak hedefiyle 2010 yılında kurulan Petbox, bu hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Evcil hayvan sahiplerinin ihtiyaçlarını daha kolay bir şekilde karşılayabilmeleri için alışveriş merkezlerinde mağazalar açan Petbox, binlerce çeşit ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor. 1954 yılında Türkiye´nin ilk evcil hayvan mağazacılığını başlatan firmalardan Teknik Akvaryum´un devamı niteliğinde olan Petbox, evcil hayvan sahiplerinin ihtiyaçlarını hızlı ve güvenilir biçimde karşılamaya devam ediyor.
Sektör hakkında açıklamalarda bulunan Petbox yöneticisi Selim Kınsun, Pet sektörünün büyümesine katkı sağlayarak sektörün dünya standartlarına ulaşmasını hedeflediklerini belirtti.
Yıllarca sektöre; perakende, toptan, üretim, ithalat ve ihracat alanlarında hizmet verdiklerine değinen Kınsun, "Pet sektörünü dünya standartlarına getirerek, mağazacılık konseptine taşıdık. 2010 yılından bu yana 7 mağaza ve 1000m2´lik lojistik merkezimizle hedeflerimize doğru yol almaktayız ayrıca franchising sistemimize de bu sene itibari ile daha yoğun bir çalışma programı ayırdık. Bugüne kadar edindiğimiz tecrübe neticesinde, bu işi severek yapmak isteyen yatırımcıları sektörle buluşturmak için de bayilikler vermeye devam ediyoruz. Franchising hizmetimizin yanı sıra, evcilbesinleri.com ile evcil hayvan sahiplerine ihtiyaçlarını internet üzerinden ulaştırıyoruz" dedi.
(ÖK-ÖK-Y)

20.10.2014 10:01:23 TSI

Google+ WhatsApp