PINARBAŞI BELEDİYESİNİN KARANTİNADAKİ MAHALLEYE ERZAK YARDIMI DEVAM EDİYOR

PINARBAŞI BELEDİYESİNİN KARANTİNADAKİ MAHALLEYE ERZAK YARDIMI DEVAM EDİYOR

Pınarbaşı Belediyesi karantinadaki Yukarı Borandere Mahallesi sakinlerine yönelik erzak yardımına devam ediyor. Belediye zabıta ekipleri bugünde içerisinde ekmek ve temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan erzak paketlerini mahalle sakinlerine ulaştırdı.

Pınarbaşı İlçesinin Yukarı Borandere Mahallesinde korona virüs tespit edilmesi üzerine uygulanan karantina nedeniyle vatandaşlara erzak yardımı devam ediyor.Mahallede korona virüs tespit edilmesinin ardından harekete geçen İlçe Hıfzıssıhha Kurulu bölgede karantina tedbirlerinin uygulanmasına karar verirken, jandarma ekipleri ise mahallenin giriş çıkışlarını kapatmıştı. Mahallede yaşayan vatandaşlara ise Pınarbaşı Belediyesi tarafından içerisinde ekmek ve temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu erzak paketleri dağıtıldı. Belediye Zabıta ekipleri tarafından mahalleye ulaştırılan ve erzak paketlerini teslim alan mahalle sakinleri, "Sağ olsun Pınarbaşı Belediye Başkanımız sayın Menduh Uzunluoğlu, bizlere bugün yine yardım gönderdi. Mahallemizdeki tüm sakinlerimiz bu yardımlardan faydalandı. Cenab-ı Allah devletimizi korusun.

Bizim devletimiz büyük bir devlettir. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmıyorlar. Biz Yukarı Borandere Mahallesi sakinleri olarak Başkanımız Menduh Uzunluoğlu'na bizlerin yanında olduğu için. bizlere gerekli desteği ve yardımları ulaştırdığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz.Allah kendisinden razı olsun, yolunu bahtını açık etsin diye konuştular.

Haber: Mehmet Yılmaz

Google+ WhatsApp