Davutoğlu: 'Keşke Esed hep Rusya'da kalsa'
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Beşar Esad'ın Rusya ziyaretiyle ilgili, "Keşke Moskova'da daha uzun kalsa da Suriye halkı biraz rahat etse hatta daimi olarak kalsa da gerçek geçiş süreci böyle başlasa" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Beşar Esad'ın Rusya ziyaretiyle ilgili, "Keşke Moskova'da daha uzun kalsa da Suriye halkı biraz rahat etse hatta daimi olarak kalsa da gerçek geçiş süreci böyle başlasa" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, TOKİ eliyle emeklilere uygun koşullarla konut sağlanacağını belirterek, 'TOKİ Başkanımıza gerekli talimatları verdik. Bu çerçevede emeklilerimize 240 lira taksitle konut edinme imkanı sağlıyoruz' dedi.
Son kamuoyu araştırmasında AK Parti oylarını yüzde 44,30’a yükseltti ve 278 vekil sayısına ulaştı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir ulusal gazetede ‘Bu Pislik Temizlenmez’ manşetiyle verilen haberin ‘tamamen yalan’ olduğunu açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden gelen bazı kanaat önderlerini Beştepe'de kabul etti. Terörle mücadele başta olmak üzere bölge sorunlarının ele alındığı program 10.5 saat sürdü.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Vanlılar siz de ‘terörist istemiyoruz’ diyerek sesinizi yükseltin. Bunlar puslu havada ortaya çıkan çakallardır. PKK da, DEAŞ da öyledir. Van’ın puslu havası olmayacak” dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Ne çözüm ne de terörle mücadele yarım kalacak, başladığımız işi yarım bırakmayacağız' dedi.
AK Parti Hatay'ın Hassa İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Ateş, iş yerinde ölü olarak bulundu.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr.Veysel Eroğlu, 15 tesisin temel atma töreni ve 18 tesisin de açılışını yapmak üzere Burdur'a geldi. Burdur'da halka seslenen Eroğlu; 'MHP lideri Bahçeli her şeye 'Hayır' dedi. 'Hayırcı başkan' oldu. MHP'li kardeşlerimize sesleneceğiz, onları da kucaklayacağız. Devlet Bahçeli, işte görüyorsunuz...' dedi.
MHP’li Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uzun, partisinden istifa ederek yanındaki 150 kişi ile birlikte AK Parti’ye üye oldu. Uzun ve beraberindekilerin üyelik rozetlerini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık taktı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhtar maaşlarını bin 400 liraya çıkaracaklarını ve ihtiyar heyetine 150 lira huzur hakkı vereceklerini bildirdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısını yapan canlı bombalardan birinin kimliğinin kesinleştiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin büyük projelerinin birilerini rahatsız ettiğini belirterek, “Testinin içinde ne varsa dışına da o sızar. Bunların testisi içinde yerli ve milli olan düşmanlık olunca dışarı da o sızıyor” dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’un 3'üncü havalimanı finansmanı imza töreninde konuştu. Davutoğlu, havalimanının açılışıyla ilgili "2018'in ilk çeyreğinde gerçekleşecek" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Başbakanı Angela Merkel arasında yapılan ikili görüşme sona erdi. Merkel, ziyaretinin çok faydalı geçtiğini söyledi.