REKOR SÜREDE YAPILAN MELİKGAZİ KONTEYNER ÇARSI’YA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

REKOR SÜREDE YAPILAN MELİKGAZİ KONTEYNER ÇARSI’YA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Toparlanma adımları atılmaya başlanan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde Melikgazi Belediyesi'nin konteynerlerden kurduğu "Elbistan Melikgazi Çarşı" hizmet vermeye başladı.

Çarşıyı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Aslan, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Önceki Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, Kayseri Önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şube Başkanı Oğuz Memiş ve Melikgazi meclis üyeleri ziyaret ederek esnafa kolaylıklar diledi.

Deprem bölgesinde yürütülen ve alanında ilk olan konteyner çarşının kurulmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Sayın Valimiz Gökmen Çiçek'in talimatlarıyla Kayseri Büyükşehir Belediyemizin kurduğu ilk çarşıya ilave olarak ikinci çarşıyı Melikgazi Belediyesi olarak 3 gün gibi çok kısa bir sürede kurduk. Alışveriş başladı. Hayat da ticaret de normale dönüyor. Bu çarşı birçok kişinin desteği ile büyük emek verilerek kuruldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Aslan ve meclis üyelerimiz ile Melikgazi Konteyner Çarşı’yı gezdiler. Ayrıca AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve başkan yardımcıları, Kayseri Önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şube Başkanı Oğuz Memiş, Önceki Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan çarşımızı ziyaret ederek esnafa kolaylıklar dilediler.  Depremden etkilenen illerimize ayağa kaldırmak için tüm belediyeler, kurum ve kuruluşlar olarak birliğin, dayanışmanın, kardeşliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam edeceğiz.Allah’ın izniyle bu zor günleri hep birlikte aşacak, elbirliği ile şehirlerimizi yeniden ihya edeceğiz.Yaraları birlikte saracağız.” dedi.

Google+ WhatsApp