Saadet Partisinden Baroya Ziyaret

Saadet Partisinden Baroya Ziyaret

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan ve Yönetimi geçtiğimiz ay içerisinde yapılan Kayseri Barosu olağan genel kurulunun ardından yeniden Kayseri Barosu Başkanlığına seçilen Av. Cavit Dursun ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Mahmut Arıkan: “Devlet küfürle ayakta durur ama zulümle ayakta duramaz. Devletin bekası da milletin bekası da ancak adalet ile tesis edilebilir .Bizimİdare ve iradede temel ölçümüz her zaman hukukun üstünlüğü olacaktır. Tüm iş ve icraatlarımız hukuk norm ve ilkeleri çerçevesinde gerçekleştirilmelidir. Hukuk istisna gözetilmeksizin devletin bütün organları üzerinde egemen kılınmalıdır.”dedi.

 

Başkan Dursun: "Hukuk devletine ve yargı bağımsızlığına yönelen her türlü saldırının karşısında kararlılıkla durarak meslek onurunu korumayı kendimize bir görev edindik. Ülkemizin son dönemde yaşamış olduğu süreçler dolayısıyla adaletin gereği gibi icra edilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu doğrultu da özellikle son dönemin en gözde siyasi aktörlerinden Saadet Partisinin de siyasi çalışmalardaki onurlu duruşunu da takdirle karşılıyoruz. Nazik ziyaretleri, samimi ve hoş sohbetleri için İl Başkanı Mahmut Arıkan bey ve yönetimine teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp