Sabahattin Ceyhun: Teşkilat İçi Demokrasi Bayramımız 19 Ekim´de

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Sabahattin Ceyhun, il merkezindeki delege seçimlerinin 19 Ekim Pazar günü saat 14.00 ile 16.00 arasında Kent Park bitişiğindeki Belediye Evlendirme Memurluğu Salon

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Sabahattin Ceyhun, il merkezindeki delege seçimlerinin 19 Ekim Pazar günü saat 14.00 ile 16.00 arasında Kent Park bitişiğindeki Belediye Evlendirme Memurluğu Salonu´nda yapılacağını kaydetti.
Seçimlerin demokrasi bayramı olması gerektiğini dile getiren Ceyhun, "AK Partimiz kuruluşundan bu yana girdiği tüm seçimlerden büyük bir başarıyla çıkarak, Türk siyasi tarihinde adını altın harflerle yazdırmıştır. Halkımızdan aldığı gücün bilinciyle her alanda kendine büyük hedefler koymuş, büyük lideri ve onun güçlü kadrosuyla bu hedeflere ulaşarak Ülkemize çağ atlatmıştır.2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşılmasıyla Yeni Türkiye küresel bir güç haline gelecek ve Dünya Siyasetinde önemli bir aktör olacaktır. Elbette hedeflere ulaşmada yereldeki tüm teşkilatların çabası ve çalışması çok önemlidir. İçinde bulunduğumuz kongre süreci teşkilatların yeniden yapılanma ve daha da güçlenerek geleceğe yön verme sürecidir. AK Partimizin 5. Olağan Kongre süreci 15 Eylül 2014 itibarı ile başlamıştır. Bu sürecin en önemli adımlarından biri olan delege seçimleri 19 Ekim 2014 tarihinde Belediye Yeni Evlendirme Memurluğu Salonu´nda 14.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır. Tüm üyelerimizi bu seçimlere oy kullanmaya davet ediyoruz. Bu bizim teşkilat içi demokrasi bayramımızdır, bu bayramda tüm üyelerimizle ve tüm teşkilatımızla birlik beraberlik içerisinde bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. Delege seçimleri sonrası belirlenen tarihlerde tüm ilçe kongreleri tamamlanacak, en son il kongresi yapılacaktır. Böylece 5. Olağan Kongre sürecinin yerel kısmı tamamlanmış olacaktır" ifadelerini kullandı. (EFE)

17.10.2014 10:00:49 TSI

Google+ WhatsApp