Şanlıurfa Piazza´da Tenis Turnuvası

Alışverişin yanı sıra eğlence ve yaşam merkezi arayanların da buluşma noktası olan Şanlıurfa Piazza´nın ziyaretçilere kültürel ve sportif aktivitelerle yaptığı sürprizlerin devam ediyor. Gençlik Hi

Alışverişin yanı sıra eğlence ve yaşam merkezi arayanların da buluşma noktası olan Şanlıurfa Piazza´nın ziyaretçilere kültürel ve sportif aktivitelerle yaptığı sürprizlerin devam ediyor.
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile Şanlıurfa Tenis Kano Spor kulübü işbirliğiyle düzenlenen Tenis Turnuvası, Şanlıurfa Piazza AVM´de başlıyor. 18-19 Ekim tarihlerinde yapılacak turnuvada, tenis kortlarında izlemeye alışık olduğumuz heyecan rüzgarı bu kez Piazza´da esecek.
Halkı sağlıklı yaşam alışkanlıklarına teşvik etmek ve Şanlıurfa´da tenis sporunun yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, her yaş grubundan sporcular katılabilecek. Turnuva başvuru formları Şanlıurfa Piazza AVM´nin danışma bankosundan temin edilebilecek. Turnuva sonunda kazananlara sürpriz hediyeler ve çeşitli ödüller verilecek. Tekler ve çiftler kategorilerinde gerçekleştirilecek tenis turnuvasının büyük ilgi görmesi bekleniyor.
(SD-MEF-Y)

17.10.2014 09:58:30 TSI

Google+ WhatsApp