SP’li Arıkan: “Seni 11. Vekil Olarak Meclis’e Davet Ediyorum”

SP’li Arıkan: “Seni 11. Vekil Olarak Meclis’e Davet Ediyorum”

SP Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan sosyal medya hesabından “Seni 11. Vekil olarak Meclis’e davet ediyorum.” açıklamasıyla, kurdukları iletişim merkezini tanıttı.

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan sosyal medya hesabından “Mahmut Arıkan İletişim Merkezi” adı altında kurdukları “ma-imer.com” adlı siteyi tanıttı.

“Sevgili Kayserili Hemşehrilerim”şeklinde hitaba başlayan Arıkan: “Seçimden önce Kayserili hemşehrilerimizin, Mecliste temsil edilme hakkının kullanılmasını kolaylaştırmak ve vatandaşların önceliklerini esas alan daha etkili politikaların oluşturulmasını sağlamak amacıyla bir iletişim merkezi kurmuştuk. Bu iletişim merkezi aracılığıyla sorunlarını dile getirebilecek, taleplerini iletebilecek, fikirlerini ya da projelerini ulaştırabileceksin.” sözleriyle devam etti.

https://ma-imer.comadlı web sitesindeki Ma-imer Nedir bölümünde ise “Mahmut Arıkan İletişim Merkezi (MA-İMER), 28. Dönem Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’a hızlı ve kolay ulaşılmasını sağlayan bir platformdur. Milletvekili ve vatandaş̧ arasındaki ilişkinin güçlendirilmesi vizyonu üzerine inşa edilen MA-İMER, vatandaşların öneri, şikayet, proje ve taleplerini milletvekiline çevrim içi bir şekilde ulaştırmasına aracılık eden bir elektronik sistemdir.” açıklaması bulunmakta.

Mahmut Arıkan İletişim Merkezi’ne yazılı olarak başvuruluyor. “Mahmut Arıkan’a Yaz” butonuna bastıktan sonra gelen forma iletişim bilgileri yazılıyor. Ardından konu ile ilgili metni yazıp, gönder butonu ile işlem tamamlanıyor.

Arıkan, iletişim merkezine davet ederken Kayserili hemşehrilerini 11. Vekil olarak tanıtıyor. “Kayserimiz Türkiye Büyük Millet Meclisinde senin seçtiğin 10 vekil ile temsil ediliyor. Seni fikirlerin, projelerin ve taleplerin ile 11. Vekil olarak Meclise davet ediyorum.” diyen Arıkan açıklamasını “Haydi! Kayseri’yi Birlikte Temsil Edelim!” şeklinde sonlandırıyor.

Arıkan’ın geçen günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı Hatay’daki konteyner sıkıntısı ile ilgili yaptığı konuşma gündem olmuştu.

Google+ WhatsApp