Süksün’de asfalt çalışması başladı

Süksün’de asfalt çalışması başladı

İncesu ilçesine bağlı Süksün mahallesindeki sıcak asfalt çalışmaları başladı. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “Kanalizasyon, su, elektrik ve doğalgaz alt yapı çalışmalarının bittiği Süksün’de sıcak asfalt serimine başladık. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Hafta içi sıcak asfalt hazırlık çalışmalarının tamamlandığı Süksün’de sıcak asfalt serimi bugün başladı. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Meclis Üyesi Mehmet Salmaz, Süksün Cumhuriyet, Hürriyet ve Zafer mahallelerinin muhtarlarının da hazır bulunduğu çalışmalarda yaklaşık 6 ay Kanalizasyon, su, elektrik ve doğalgaz alt yapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimine başlandı.
 
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek “Süksün ilçemizin en büyük mahallelerinden biridir. Geniş nüfusa sahip mahallemizde halkımızın taleplerini yerine getirmek için önce kanalizasyon, elektrik, doğalgaz gibi taleplerini karşıladık. Bunları yaparken de yollarımız bozuldu. Vatandaşımız mağdur oldu. Ancak, zahmetsiz rahmet olmaz. Alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından hafta için çalışmalar ile bölgeyi sıcak asfalta hazırladık. Bugün de Büyükşehir Belediyemizin desteği ile sıcak asfalt serimini gerçekleştiriyoruz. Katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederim. Halkımızın sorunlarını çözüyoruz. Süksün mahallemizde de bu sorunu çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl sıcak asfalt, sathi kaplama ve parke konusunda verimli bir yıl oldu. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Google+ WhatsApp