Süper Amatör Küme fikstürü çekildi, lig 6-7 Ekim’de başlayacak

Süper Amatör Küme fikstürü çekildi, lig 6-7 Ekim’de başlayacak

Süper Amatör Küme’nin 2023-2024 sezonu fikstür çekilişi yapıldı. İki gruptan 19 takımın mücadele edeceği lig 6-7 Ekim’de oynanacak olan maçlarla başlayacak.

Birinci Amatör Küme’nin ardından Süper Amatör Küme fikstürü çekildi. Sümer Amatör Evi'nde Kayseri Futbol İl Temsilcisi Mehmet Yücel, ASKF Üyesi Murat Akgöz, Tertip Komitesi üyesi Melih Candan ile Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan takım temsilcilerinin katıldığı fikstür çekimi sonrası gruplar ve ilk hafta müsabakaları belli oldu.
Kura sonucu A Grubu 9, B Grubu ise 10 takımdan oluştu. A Grubunda yer alan takımlar şu şekilde; Erciyes Esen Makine FK, Kocasinan Şimşekspor, Başakpınarspor, Yahyalıspor, Sarıoğlanspor, Kocasinan Ülküspor, Kocasinan Yemlihaspor,Yolspor ve Argıncıkspor. B Grubunda ise Kayseri Atletikspor, Kayseri Şekerspor, Esen Metal SK, Akkışlaspor, Sosun Birlikspor, Belsinspor, 1966 Turanspor, Kayserigücü FK, Sungur FK ve İsmail Okumuş FK. Toplam 19 takımın mücadele edeceği ligde 6 takım küme düşecek. A Grubu ilk haftasında; Kocasinan Yemlihaspor-Erciyes Esen Makina FK,
Kayseri Yolspor-Kocasinan Ülküspor,
Argıncıkspor-Sarıoğlanspor, Kocasinan Şimşekspor-Yahyalıspor, 
Başakpınarspor (BAY)
B Grubu ilk haftasında ise Sosun Birlikspor-Belsinspor,
Kayserigücü FK-Kayseri Atletikspor,
Akkışlaspor-Sungur FK,
Kayseri Şekerspor- İsmail Okumuş FK,
Esen Metal SK - 1966 Turanspor.
Lig 6-7 Ekim tarihinde oynanacak olan müsabakalarla başlayacak.

Google+ WhatsApp