TALAS BELEDİYESİ RAMAZAN’DA 93 BİN KİŞİYE ULAŞTI

TALAS BELEDİYESİ RAMAZAN’DA 93 BİN KİŞİYE ULAŞTI

COVİD HASTALARINA ‘GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU’ Pandemi sürecinden etkilenenlerin maddi manevi yanlarında olmaya gayret ettiklerine de dikkat çeken Başkan Yalçın, “Talas’taki 4 bin 500 covid hastası veya karantinaya alınmış vatandaşımızla telefon görüşmesi yaparak hem hal hatırlarını hem de bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduk. Engelli ve yaşlı covid hastalarının evlerine günlük olarak sıcak yemek ulaştırdık” diye konuştu.

 

ANNELER VE ŞEHİT AİLELERİ BAŞTACIMIZ

Şehit ailelerinin kendileri için ayrı bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Yalçın, sürekli temas halinde olduklarını ifade ederek, “Talas’taki şehit aileleri ile irtibatımızı hiç kesmeden devam ettiriyoruz. Ramazan ayı içerisinde ve Anneler Günü’nde pandemi şartlarına uygun şekilde ziyaretler yaparak hem gönüllerini aldık hem de çeşitli hediyeler takdim ettik. Bununla birlikte Anneler günü dolayısı ile 1000’den fazla ailemize üzerine fotoğraflarının basıldığı kupa hediye ettik” dedi.

Açıklamasında en aktif ve düzenli Vefa Sosyal Destek Gruplarından birisinin Talas’ta olduğuna da işaret eden Başkan Yalçın, tam kapanma süreciyle birlikte iaşe talebinden market alışverişine, ilaç ve medikal ürün temininden para çekme veya fatura ödeme hizmetine kadar çok sayıda isteği yerine getirdiklerini dile getirdi.

 Son olarak da pandeminin başından beri uzman psikologlar eşliğinde isteyenlere gerek telefonla gerekse de yüz yüze psikolojik destek sağladıklarını kaydeden Başkan Yalçın, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı, bina görevlilerine alış veriş çeki hediyesi gibi faaliyetlere imza attıklarını da sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp