Tekirdağ´da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Tekirdağ´da Cumhuriyet´in kuruluşunun 91. yıl dönümü coşkuyla kutlandı. İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu´nda yapılan Cumhuriyet´in 91 yıl kutlamaları, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal M

Tekirdağ´da Cumhuriyet´in kuruluşunun 91. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu´nda yapılan Cumhuriyet´in 91 yıl kutlamaları, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Kutlamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Cumhuriyet Bayramı mesajının okunması ile devam ederken Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.
Vali Yerlikaya, tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramı´nı kutlayarak, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yılını kutlamanın gururunu ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun. Cumhuriyetimiz Gazi Mustafa Kemal önderliğinde milletimizin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eserdir. Cumhuriyet muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için atılan en büyük adımdır" dedi.
Vali Yerlikaya´nın konuşmasının ardından öğrenciler, bayram coşkusunu okudukları şiirlerle yaşattı.
Program, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okullarda düzenlenen şiir, resim, kompozisyon ve müzik yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.
(SY-MK-SO-Y)

29.10.2014 12:15:17 TSI

Google+ WhatsApp