TEM’de zincirleme kaza: 1 ölü 6 yaralı

TEM Otoyolu Sultangazi mevkiinde 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi ölürken 1’i ağır 6 kişi de yaralandı.

Kaza Tem Otoyolu Ankara istikameti Sultangazi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Nizamettin Yarar yönetimindeki 55 YA 761 plakalı araca 34 KD 0479 plakalı araç arkadan çarptı. Bu kazanın hemen ardından 34 JSE 59 plakalı araç da kazaya karışan araçlara çarptı.

Kazadan hemen sonra aracından inen Nizamettin Yarar’a ise 34 KC 7031 plakalı araç çarptı. Nizamettin Yarar kendisine çarpan aracın altında sürüklenerek feci şekilde can verdi. Kazayı gören vatandaşların durumu polis itfaiye ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevrede bulunan hastanelere kaldırdı. Kazada hayatını kaybeden Yarar’ın arkadaşı; “Kaza yaptıktan sonra hemen arabadan indi başka bir araba kendisine çarptı. Ben inemedim araçtan." dedi.

Yarar’a çarpan araç sürücüsü ise; “Ben hiçbir arabaya çarpmadım ben yayayı da görmedim nasıl oldu anlayamadım” diye konuştu. Kazadan sonra TEM Otoyolu Ankara istikameti trafiğe kapatılırken yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ekiplerinin kaza bölgesinde uzun namlulu silahlarla çevre güvenliği alması ise dikkat çekti.

Google+ WhatsApp