Tepebaşı Belediyesi´nin Mahalle Olan 40 Köydeki Temizlik Çalışmaları

Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri yeni yasa ile mahalle statüsü kazanan köylerde temizlik işlerine aksatmadan devam ediyor. Yapılan açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipler

Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri yeni yasa ile mahalle statüsü kazanan köylerde temizlik işlerine aksatmadan devam ediyor.
Yapılan açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, şehir merkezinde olduğu gibi belediye bünyesine bağlanan 40 yeni mahallede yaşayan vatandaşlara da temizlik hizmetlerini aksatmadan götürdüğü belirtildi. Açıklamada, "Temizlik işleri çalışanları, kırsal mahallelerde evsel atıkların toplanması ve temizlik çalışmalarının yanı sıra eski, delik ve halkın sağlığını tehdit eden çöp konteynırlarının da bakımı, temizliği ve dezenfekte işlerini yaptıktan sonra yeniden vatandaşların kullanımına sunuyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bakım ve dezenfekte çalışmaları kapsamında 2 bin 500 adet konteynırın 2 kez yıkandığı belirtildi. Yıkama çalışmalarının dışında hurda olarak ayrılan yaklaşık 40 konteynerin bakım ve boyama işleminin yapılarak geri kazanıldığı belirtildi.
(İHA-MET-Y)

27.10.2014 13:40:00 TSI

Google+ WhatsApp