Timsah Evinde Yok

Ligin 6.haftasında sahasında ağırladığı Eskişehirspor ile berabere kalan Bursaspor, istikrarsız görüntüsünü sürdürüyor. Şenol Güneş´in öğrencileri, ligin sahasında en kötü performansı sergileyen ekibi

Ligin 6.haftasında sahasında ağırladığı Eskişehirspor ile berabere kalan Bursaspor, istikrarsız görüntüsünü sürdürüyor. Şenol Güneş´in öğrencileri, ligin sahasında en kötü performansı sergileyen ekibi olarak dikkat çekiyor.
Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig´in 6.haftasında evinde konuk ettiği Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 öne geçtiği karşılaşmanın son bölümlerinde yediği gollerle sahadan 1 puan ile yetinen Bursaspor, kötü gidişatını da sürdürdü.

İSTİKRARSIZ PERFORMANS ÇİZİYOR
Bu sezon geride kalan 6 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederek 7 puan toplayabilen Şenol Güneş´in öğrencileri, istikrarsız bir performans çiziyor. Ligin ilk haftasında sahasında Galatasaray´a mağlup olan Bursaspor, ardından Gençlerbirliği deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. 3´üncü hafta da oynanan Beşiktaş mücadelesinde yine taraftarı önünde hüsran yaşayan Timsah, 4´üncü hafta da ise, Çaykur Rizespor´u tek golle geçerek moral buldu. Güneş´in öğrencileri, önceki hafta Mersin İdmanyurdu´na 2-1 mağlup olurken, Eskişehirspor maçından ise, 1 puan çıkarabildi.

BURSASPOR EVİNDE KAZANAMIYOR
Yeşil-beyazlı ekip, ligin ilk 6 haftalık periyodunda Bursa Atatürk Stadyumu´nda oynadığı 3 karşılaşmada galibiyet ile tanışamadı. Galatasaray ve Beşiktaş´a mağlup olan Timsah, dün oynadığı Eskişehirspor maçında ise 1 puana yetindi. Taraftarı önünde rakip filelere yalnızca iki gol bırakan Bursaspor, kalesinde ise 5 gol gördü. Yeşil-beyazlılar bu sonuçlarla ligin sahasında en kötü performansı sergileyen ekibi oldu.

ANTRENMAN BASINA KAPALI
Öte yandan Balıkesirspor maçı hazırlıklarına bugün ara vermeden yapacağı antrenman ile başlayacak olan Bursaspor´da, teknik direktör Şenol Güneş´in alınan kötü sonuçlar sebebiyle antrenmanı basına kapattığı bildirildi.
(MA-

20.10.2014 09:40:40 TSI

Google+ WhatsApp