TOMARZA HALK BANKASI ŞUBESİ İÇİN KİRA KONTRATI SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

TOMARZA HALK BANKASI ŞUBESİ İÇİN KİRA KONTRATI SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Tomarza İlçesine açılacak olan Halk Bankası Şubesi için Tomarza Belediyesi ile Halk Bankası Genel Müdürlüğü ile kira kontratı sözleşmesi imzalandı.

Konu hakkında açıklama yapan Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin şu açıklamalarda bulundu; İlçemizde bulunan esnaf ziyaretlerim sırasında esnafımızın banka işlemlerinde ve kredi işlerinde ilçemizde Halk Bankası olmadığı için diğer ilçelerdeki bankalara gitmek zorunda kaldıkları için sıkıntı yaşadıkları ve bu yüzden Tomarza İlçesine Halk Bankası açılmasını istediklerini bana ilettiler. Kayseri Milletvekilimiz Sayın İsmail Emrah Karayel girişimleri ve Tomarza Esnaf Sanatkarlar Odası, Tomarza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlıklarının destekleri ile başlayan çalışmaların sonucunda ilçemizde Halk Bankası Şubesi açılması geçtiğimiz günlerde resmen kararlaştırılmıştı. Bizlerde Tomarza Belediyesi olarak belediyemizin mülkü olan binayı Halk Bankasına kiraya vererek biran önce zaman kaybetmeden ilçemize Halk Bankası Şubesinin açılmasını hızlandırmış olduk. Çok şükür bugün Tomarza Halk Bankası Şubesi için sorumlu yetkililer ve Belediyemiz arasında kira ihalesi yapılarak sözleşmeler imzalamış bulunuyoruz.

 

Halk Bankası’nın ilçemize açılmasında; gerek esnafımıza ve gerekse hemşerilerimize büyük bir hizmet olacak banka şubesinin açılmasın da emeği geçen Kayseri Milletvekilimiz Sayın İsmail Emrah Karayel’e Halk Bankası Genel Müdürümüze ve Tomarza Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Yaşar Polat’a, Tomarza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Cengiz Köseye teşekkür ederim. Tomarza Halk Bankası ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

KAYSERİHAYAT HABER TOMARZA MUHABİRİ

Murat GÜRBÜZLER

Google+ WhatsApp