Torbacılar Esrar Ve Silah İle Yakalandı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri `torbacı´ diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları 10 kilo esrar ve 1 adet tabanca ile yakaladı. Edinilen bilgiye göre, K

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri `torbacı´ diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları 10 kilo esrar ve 1 adet tabanca ile yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Adıyaman´a Diyarbakır´dan esrar maddesi getirileceği bilgisini aldıktan sonra harekete geçti. Adıyaman-Şanlıurfa Karayolu Akpınar Mevkii´nde çalıntı plakalı bir motosikleti durduran ekipler, arkada oturan Hasan Y ile sürücü Mahmut İ´yi göz altına aldı. Motosikletli şahısların ellerinde bulunan poşetten 10 kilo kubar esrar maddesi ve üzerlerinden 1 adet 7.65 çapında bir adet tabanca ele geçirildi.
Torbacı olarak tabir edilen şahıslardan oldukları belirtilen her iki şahıs, polis tarafından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü´ne götürüldü. Burada ifadeleri alınan şahıslar adli mercilere sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(AHM-ÖK-Y)

27.10.2014 14:59:55 TSI

Google+ WhatsApp