Toyzeria: Oyuncak Sektörünün Yakın Doğu´daki Merkezi İstanbul

30 Ekim Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Salonlarında düzenlenecek olan Toyzeria Oyuncak, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı´nın açılışı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hiz

30 Ekim Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Salonlarında düzenlenecek olan Toyzeria Oyuncak, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı´nın açılışı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Temindar Aytekin tarafından yapılacak.
Fuar sonrasında Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Temindar Aytekin´in himayelerinde olan geleceğimizi oluşturan çocuklarımıza fuar katılımcıları oyuncak bağışı gerçekleştirilecektir.
Toyzeria´nın 30 Ekim 2014´te kapılarını açmasıyla birlikte Türkiye´nin oyuncaklara yönelik en büyük ticaret fuarı, bir kez daha Yakın Doğu ve Orta Doğu´dan gelecek misafirlerini İstanbul´da ağırlayacak. Takriben ulusal ve uluslararası 117 katılımcı 2 Kasım´a kadar İstanbul Fuar Merkezi´nin 9 ve 10 numaraları salonlarında, 13.500 m²´lik bir alanda ürünlerini sergileyecek. Aralarında BAE, Fas, Tayland ve ABD´nin de olduğu 34 ülkeden gelecek ziyaretçiler fuar için şimdiden kayıtlarını yaptırdılar, fuara yaklaşık 8.000 ziyaretçinin katılmasını bekliyor.
Ticaret fuarının organizatörü ve Spielwarenmesse Middle East Fuarcılık Ltd. Şti.´nin Genel Müdürü olan Fatih Ciğerlioğlu da Toyzeria´nın Türkiye ve çevre ülkelerdeki oyuncak pazarı için ne kadar önem taşıdığına dikkat çekiyor. Toyzeria ve Türk oyuncak sektörü sürekli olarak bir gelişme grafiği gösteriyor. Coğrafi konumunu, gelişme stratejisini ve ekonomi bölgelerinin merkezine olan yakınlığını düşündüğümüz zaman fuarın ideal bir konumda olduğunu görüyoruz. Bu fuar, şirketlere bağlantılar kurarak yeni iş fırsatları yakalama imkanı sunarken aynı zamanda arz ve talebe yönelik kıtasal bir merkez olma yolunda gelişmeye devam ediyor.
Fuarda ilk kez, Spielwarenmesse eG´nin Oyuncaklar Dünyası Pavyonu (World of Toys) ziyaretçilerini ağırlayacak.
(HO-E)

29.10.2014 12:45:03 TSI

Google+ WhatsApp