Türk Böbrek Vakfı´ndan Cumhuriyet Bayramına Yakışır Kutlama

İstanbul Türk Böbrek Vakfı Sosyal Komitesi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün Türk Milletine armağanı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı adına yakışır bir davetle kutladı. TBV Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Türk Böbrek Vakfı Sosyal Komitesi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün Türk Milletine armağanı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı adına yakışır bir davetle kutladı.
TBV Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ve TBV Mütevelli Heyeti üyesi Selda Topal´ın himayelerinde, Selvi Serttaş´ın ev sahipliğinde yapılan davet, ShangriLa Bosphorus Otel´de, 28 Ekim´de gerçekleştirildi.
İş, sanat ve cemiyet hayatından 200 konuğun katıldığı anlamlı organizasyonun sunuculuğunu İpek Tanrıyar üstlendi. "Cumhuriyet Kadınları ve Atatürk" konulu barkovizyon sunumuyla başlayan organizasyon; Türk Böbrek Vakfı´nın tanıtım filmi gösteriminin ardından plaket töreniyle devam etti. Yemekte, vakfa diyaliz cihazı bağışlayan Mesude Öztanık´a teşekkür plaketi Selda Topal tarafından verildi. Ardından, Futbolcu Serkan Balcı´nın eşi Berfin Balcı´nın geçen yıl yaptığı resimlerin satışından elde ettiği geliri vakfa bağışlaması nedeniyle kendisine de teşekkür plaketi Seval Ermiş tarafından takdim edildi. Organizasyonun ev sahipliğini başarıyla gerçekleştiren Selvi Serttaş´a da plaketi Selda Topal ve Seval Ermiş tarafından verildi.
Plaket töreninin ardından sahneye çıkan Bülent Serttaş da; organizasyon için iki haftalık yoğun bir çalışma sonucu oluşturduğu özel repertuarı ile dinleyenlerinden tam not aldı. Serttaş, Atatürk´ün Sevdiği Türküler´den oluşturduğu özel repertuarında;İzmir´in Kavakları, Vardar Ovası gibi eserleri seslendirdi.
Güral Porselen tarafından Cumhuriyet Bayramına özel hazırlanan ay yıldızlı kahve setleri davete katılan konuklara hediye edildi.
Türk Böbrek Vakfı Sosyal Komitesi tarafından organize edilen davete aralarında, Türkan Sabancı, Feryal Gülman, Hakan Akkaya, Fatih Ürek´inin de bulunduğu çok sayıda konuk katıldı.
(HO-Y)

29.10.2014 10:26:18 TSI

Google+ WhatsApp