Uluslararası Adana 3. Tango Festivali Başlıyor

Adana´da bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Tango Festivali 23 Ekim 2014 Perşembe günü Şinasi Efendi Sokak´ta halka açık milonga ile başlayacak. Festival 26 Ekim Pazar gününe kadar her akşam değişi

Adana´da bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Tango Festivali 23 Ekim 2014 Perşembe günü Şinasi Efendi Sokak´ta halka açık milonga ile başlayacak.
Festival 26 Ekim Pazar gününe kadar her akşam değişik mekanlardaki etkinliklerle gerçekleşecek. Rusya ve Arjantin´den ünlü tangocuların katılacağı festivalde Rusya´nın dünyaca ünlü tango orkestrası Solo Tango Orkestra ile Arjantin´den Demian Garcia Fatima Vitale, Miguel Calvo Pelin Calvo çiftleri, İstanbul´dan Utku Küley İris Başak Doğru çifti de performanslarını sergileyecek.
Festival 23 Ekim saat 21.00´de, her yıl olduğu gibi Ziyapaşa Bulvarı´nda Şinasi Efendi Sokağı´nda halka açık olarak açılış danslarıyla başlayacak. 24 Ekim saat 21.00´de Tarihi Adana Kız Lisesi´nde Demian Garcia Fatima Vitale ve 25 Ekim saat 21:00´de Sheraton Otel´de Miguel Calvo Pelin Calvo ile İstanbul´dan Utku Küley İris Başak Doğru çiftlerinin şovları sahnelenecek. 26 Ekim saat 20:00´de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu´nda Solo Tango Orkestrası konser verecek ve dansçılar şovlarını sergileyecek.
Festivalin etkinlik biletleri, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Gişesi, Leman Kültür Merkezi ile Casa De La Danza Dans Evi´nden temin edilebiliyor.
(ELF-YHY-Y)

22.10.2014 13:03:29 TSI

Google+ WhatsApp