Ünlü Yazar Sinan Yağmur Kitap Yazmak İçin Seydişehir´de Kamp Yaptı

Ünlü Yazar Sinan Yağmur, daha önce Konya´nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel´e Seyyid Harun Veli Hz. Anlatan bir kitap yazmayı söz vermesi üzerine ilçeye gelerek üç günlük kamp programı gerçekl

Ünlü Yazar Sinan Yağmur, daha önce Konya´nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel´e Seyyid Harun Veli Hz. Anlatan bir kitap yazmayı söz vermesi üzerine ilçeye gelerek üç günlük kamp programı gerçekleştirdi.
Susuz Yaylasında bir yayla evinde konaklayan Yazar Sinan Yağmur misafir olduğu Seydişehir´de Seyyid Harun Cami ve Külliyesini de ziyaret etti. Seydişehir´in kurucusu Seyyid Harun Veli´yi yerli ve yabancı turistlere tanıtmak amacı ile hazırlanacak kitapla ilgili Kaymakam Tuncay Sonel´den fikir alış verişinde bulunan Yazar Sinan Yağmur, hazırlanacak kitabın geç kalınmadan yayıma hazırlamak için çaba harcayacağı öğrenildi. Son dört yılda en çok okunan yazar olan Sinan Yağmur, Mevlana´yı anlatan Aşkın Gözyaşları okuyucuları tarafından büyük beğeni kazanmış kitapları 15 milyon adet satarak satış rekorları kırmıştı.
Mütevazi yaşantısı ile tanınan Yazar Sinan Yağmur Kırşehir doğumlu olup Konya´da bir lisede öğretmenlik yapmaktadır.
(BS-AH-Y)

18.10.2014 13:08:52 TSI

Google+ WhatsApp