Urla, Gazeteci Tuncay Özkan´ı Ağırladı

Urla Atatürkçü Düşünce Derneği´nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlemiş olduğu kahvaltı Urla Cafe İnn´de gerçekleşti. Düzenlenen kahvaltıya Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Başkan Yardı

Urla Atatürkçü Düşünce Derneği´nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlemiş olduğu kahvaltı Urla Cafe İnn´de gerçekleşti. Düzenlenen kahvaltıya Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, gazeteci Tuncay Özkan, CHP Urla İlçe Teşkilatı Başkanı Yusuf Baratalı, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Urla Şube Başkanı Ali Yanar, Cumhuriyet Kadınları Derneği Urla Şube Başkanı Münevver Saygı, Türk Kadınlar Birliği Urla Şube Başkanı Ayşe Başkanoğlu ve Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Mustafa Büyüktarakçı katıldı.
Tuncay Özkan´ı Urla´da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Yanar; "Tam bağımsız hukuk devletini kurana kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu. En son yedi yıl önce Urla´ya geldiğini söyleyen gazeteci Özkan; "Eğer bir yere yerleşecek olsam o yer Urla olurdu. Buranın sıcaklığı ve doğallığı bambaşka. Cehennem cennetin bozulmuş halidir, Urla bir cennettir bozulmaması gerekiyor" diye konuştu.
"BENİM ÖZGÜRLÜĞÜM SİZİN SEVDANIZIN ESERİDİR"
´´Benim özgürlüğüm sizin sevdanızın eseridir´´ diyerek konuşmasına devam eden Özkan sözlerine şöyle devam etti: "Bizi zindandan kurtaran sizin azminiz ve inancınızdır. Bizlerin karanlığa karşı dik durmamızı sağlayan yürekli insanlarsınız. Özellikle kadınlarımıza şükran borçluyum. Bir adım önde olmamızı sağlayan, Mustafa Kemal ülküsünü bir meşale gibi götüren bizim kadınlarımızdır." dedi. Gelecek ay umut gönüllüleri hareketini başlatacaklarını söyleyen Özkan, ev ev dolaşıp CHP´nin yapacaklarını ve Mustafa Kemal´in ilkelerini anlatacaklarını söyledi.
Demokrasi adına, Cumhuriyet adına bedeller ödemiş gazeteci, fikir adamı Tuncay Özkan´ı Urla´da ağırlamaktan onur duyduğunu söyleyen Başkan Uyar, "Buradan yaktığımız ışık tüm Türkiye´yi aydınlatacak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün yolunda, hep birlikte, el ele nice aydınlık bayramlarımız olsun´´ dileklerinde bulundu.
Kahvaltıdan sonra Urla´lı esnafı gezen Tuncay Özkan ve beraberindekiler, gezinin ardından Başkan Sibel Uyar´ı makamında ziyaret ettiler.
(AÖK-KE)

29.10.2014 13:48:40 TSI

Google+ WhatsApp