Uyuşturucu ticaretinden yargılanan yabancı uyruklu şahıs 8 yıl 4 ay hapis cezası aldı

Uyuşturucu ticaretinden yargılanan yabancı uyruklu şahıs 8 yıl 4 ay hapis cezası aldı

Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi’nde polis ekiplerinin yaptığı uygulamada evinden uyuşturucu çıkan yabancı uyruklu A.E.C. 8 yıl 4 ay hapis cezasına çaptırıldı.

İddiaya göre Kayseri’de polis ekipleri istihbari bilgi sonucu Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi’nde bir eve uygulama yaptı. A.E.C. isimli şahsın evinden yüksek miktarda uyuşturucu çıktı. A.E.C. tutuklanarak cezaevine koyuldu. Şahıs hakkında ‘uyuşturucu Ticareti’ suçundan dava açıldı. 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık A.E.C., ve başka suçtan tutuklu olan sanık M.C. ile H.C. katıldı. 
 
SANIK A.E.C.: PAKET M.C.’NİN O ‘YARIN ALIRIM’ DEDI, İÇİNE BAKMADIM
 
Mahkemede söz alan A.E.C., “M.C. ile karşılaştık. Paket onun. Bir gün sonra verecektim. İçine bakmadım. Eve geldim koydum polis geldi. Ben de benim olmadığımı söyledim. M.C.’nin karısı H.C.’de onunla neden görüştüğümü biliyor. Tahliyemi istiyorum” dedi. M.C. suçlamayı reddederken H.C. ise bilgisi olmadığını söyledi. Mahkeme heyeti M.C. ile H.C.’ye beraat kararı verirken A.E.C.’ye 8 yıl 4 ay hapis ve 6 bin 660 TL idari para cezası verdi.

Google+ WhatsApp